Hoe het allemaal begon...

Sinds maart 2015 heeft Sittard er in de binnenstad een nieuwe ondernemer bij. Met veel passie en enthousiasme helpt René u bij “GENTS by René’’ met de keuze voor een nieuwe outfit. Vanuit het sfeervolle pand op de hoek van de Brandstraat en de Haspelsestraat heeft Castelijn mode plaats gemaakt voor deze nieuwe herenmode zaak.

U heeft René mogelijk al eerder gezien in Sittard. Nadat hij in 2007 van Duitsland naar Nederland is verhuisd heeft hij eerst in een bakkerij, daarna bij een winkel in het nieuwe ziekenhuis en vervolgens bij een bekende herenmode zaak in het centrum gewerkt. Verkopen is zijn vak en mensen van een goed en passend advies voorzien is zijn visie.  Met de opening van zijn eigen winkel kan hij deze visie tot uitvoering brengen.

GENTS by René richt zich op de modebewuste man die prijs stelt op goede service en een prettige winkelomgeving. Onder het genot van een kop koffie kunt u bij René op uw gemak winkelen. Klanten die eerder altijd bij Castelijn hun kleding kochten hoeven zich geen zorgen te maken; GENTS by René in Sittard (Limburg) voert namelijk de merken Casa Moda, Venti, Pierre Cardin, Meyer, Otto Kern en Alberto.

Binnen deze merken vind u naast de Klassieke lijn overhemden en broeken eveneens een collectie Casual kleding en een keuze aan mooie kwaliteit Slim-fit kleding.

Voor de kleinere man is een ruime collectie kwartmaten aanwezig, GENTS by René biedt ruime keuze zowel in de broeken als ook in colberts en jassen.

Voor de grotere man hangt de collectie tot 3XL deels in de winkel en kan daarnaast het gewenste kledingstuk op bestelling worden geleverd. Kledingstukken van Casa Moda vallen best ruim waardoor de maat 3XL doorgaans ook prima past bij heren met 4XL.

Tevens kunt u bij GENTS by René in Sittard (Limburg) terecht voor de merken S4, Alan Red, SevenSquare, Carter&Davis en vanaf de zomer 2016 eveneens de Nederlandse merken Fellows United en Gabbiano en wordt in samenwerking met lokale ondernemers tevens een collectie heren tassen aangeboden en handgemaakte lederen schoenen.

GENTS by René is dagelijks geopend, ook op koopavonden en koopzondagen. Op afspraak is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een bezoek aan de winkel te brengen. De winkel is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Voor meer informatie kunt u terecht op Facebook.com/GENTSbyRene of neem een kijkje in de winkel zelf !